Osaavaa lastenpsykiatriaa Helsingissä ja Seinäjoella

Katso tarkemmat yhteystiedot

Pidän Helsingissä ja Seinäjoella lastenpsykiatriaan ja psykiatriaan keskittynyttä vastaanottoa. Minulla on vuosikymmenien kokemus psykoterapiasta niin aikuisten kuin lasten ja nuortenkin eri elämänkriiseistä selviytymisen tukemiseen. Lasten kohdalla tuen heitä, joilla on häiriöitä liittyen esimerkiksi psyykkiseen kehitykseen, tunne-elämän säätelyyn tai käyttäytymiseen liittyen.

Keskustelemalla niin lapsen kuin perheenkin kanssa, pystyn antamaan kummallekin osapuolelle välineitä ja tukea, joiden avulla lapsen psyykkiset haasteet saadaan ratkaistua.

Älä jää yksin. Ota yhteyttä, mikäli lapsesi tai nuoresi tarvitsee apua aikuiseksi kasvamisen tiellä.

Psykiatriasta apua mielenterveyden ongelmiin

Psykiatrian avulla pyritään auttamaan potilaita, joilla on erilaisia mielenterveyden häiriöitä. Nämä erilaiset häiriöt voivat olla masennukseen tai muihin elämänkriiseihin liittyviä ongelmia tai vakavampia sairauksia.

Kokemus on osoittanut, että mitä aikaisemmassa vaiheessa mielen myllerrykseen puututaan, sen helpompaa ihmisen on toipua ongelmistaan ja parantaa elämänlaatuaan. 

Lue lisää psykoterapiapalveluistani

Lasten ongelmiin tulee myös puuttua ajoissa

Pystyn tukemaan niin lasta kuin hänen perhettäänkin lasten psykiatrian ja psykiatrian keinoin helpottaen sekä oireita että niiden kanssa elämistä. 

Lastenpsykiatrian vastaanottoni Helsingissä ja Seinäjoella ovat auki sopimuksen mukaan. Laitathan minulle viestiä sivuiltani löytyvällä yhteydenottolomakkeella, kun haluat varata ajan tai kysyä lisää palveluistani! Tavoitat minut myös puhelimitse tai sähköpostilla.

On tärkeää, että mahdollisiin oireisiin puututaan nopeasti. Mikäli lapsellasi on haasteita jokapäiväisessä elämässään, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä.

Ota yhteyttä